Strand

A Tisza-tóban az a csodálatos, hogy ezer különböző arca van. A Tisza-tavi strandok is ugyanígy különbözőek, mások és mások. Megtalálja itt a számítását az, aki sok ember között a nyüzsgésre vágyik, megtalálja az, akinek pörgés helyett a nomádabb pihenés a kedvence, és nem az számít, hogy milyen kiszolgáló épületek vannak, és megtalálják a fiatalok is, akik a „zajosabb”, aktív kikapcsolódást keresik.

A kedvező fekvésű kiskörei Ring-a-tó Strand 5 hektáros területével, 450 méteres természetes partszakaszával nyugodt pihenést biztosít az ide érkezőknek a nyári szezonban júniustól szeptemberig.

A Tisza-tó 4 víztározó medencéjébe 12 öblítőcsatorna vezet, így ezeknek a festői holtágaknak a megtekintéséhez kajak vagy kenu, esetleg SUP bérlését ajánljuk. Fokozottan védett természetvédelmi terület, csak kézi erővel vagy elektromos hajtással fedezhetjük fel titkait.

A Tisza-tó teljesen körbe kerékpározható, ehhez a szálláshelyen található kölcsönzőből tudnak bérelni. A rövidebb kör 65 kilométeren, míg a hosszabb 95 kilométeren kerüli meg a tavat, a gépkocsi forgalomtól teljes hosszában elválasztva. A szakasz a nemzetközi EuroVelo 11 kerékpárút része, így a fejlesztés a hétvégi kikapcsolódás mellett a hosszú távú kerékpáros turizmust is szolgálja.

Kipróbálnád?

Foglald le szállásodat most!

Nézd meg milyen programok várnak a Tisza-tó partján!

EnglishGermanHungarian